Sponsorater

NotaPlan vil gerne støtte sine medarbejdere, ikke kun på jobbet men også i fritiden og i familien. Derfor har NotaPlan et sponsorprogram hvor medarbejdere kan søge sponsorater til f.eks. fritidsaktiviteter hvor de selv eller deres nærmeste familie deltager aktivt.

Her er en lille liste af nogen af de ting NotaPlan har forsøgt at støtte igennem tiden.

Søspejderne i Aalborg

Aalborg Søspejdere er en søspejdergruppe under Det Danske Spejderkorps. Det er et sted hvor unge som gamle samles om friluftsaktiviteter og selvsagt om sejlads. Søspejderne fik bevilliget noget nyt IT udstyr til brug af spejderne.

http://www.aalborgsoespejdere.dk/

 

Rolfstad Pro Dragracing

Rolfstad Pro Dragracing kører topfueled dragbikes. Og de kører stærkt, RIGITG stærkt! 0 til 100kmt kan gøres på 0,9sek af de gutter. De blev Europamestre i 2008 og har sat sig som mål at gå efter verdensmesterkskabet. Dette er selvsagt ikke gratis og NotaPlan har støttet dem økonomisk i flere år.

http://www.rolfstad.com/

 

Aalborg Klatreklub

Aalborg Klatreklub er en sportsklatreklub placeret i Nr. Sundby. Deres medlemmer har adgang til faciliteter med blandt andet en stor klatrevæg samt en udendørs boulder. Klubben har fået bevilliget nyt IT udstyr.

http://njklatreklub.dk/

 

Tusindstrålen

Tusindstrålen er en økologisk børnehave i det vestlige Aalborg. Her er filosofien at frisk luft og økologisk mad er vejen frem for børnene. Børnehaven fik økonomisk hjælp til et nyt køkken.

http://tusindstraalen.dk/